El filial, campió de la Divisió d'Honor Plata

A més, el Juvenil es classifica per al Campionat d’Espanya i l’equip infantil es proclama campió de Catalunya

El FC Barcelona Intersport B ja és matemàticament campió de la segona categoria de l’handbol estatal, la Divisió d'Honor Plata. Els joves entrenats per Toni Gerona es van imposar per 25 a 32 a l’Ereintza, certificant el títol a una jornada per a la fi de la competició.

Segon any consecutiu

El segon equip de l’handbol blaugrana ha assolit el campionat de la Divisió d'Honor Plata per segon any consecutiu. Amb Toni Gerona a la banqueta, els joves blaugrana han tornat, de nou, a guanyar la Lliga.

El títol de campió de la Divisió d'Honor Plata dóna accés a l’ascens directe a l'Asobal, però en el cas dels blaugranes això no és possible a causa de la seva condició de filial i per tant aquesta temporada han pogut revalidar el campionat.

A més del títol i de formar jugadors per al primer equip, el filial ha nodrit durant la temporada equips Asobal, amb homes com Marc García, ara al Fraikin Granollers, i Albert Miralles, ara jugador del NaturHouse La Rioja.

L’Infantil, campió de Catalunya

Els més petits de l’handbol formatiu blaugrana, l’equip infantil, van assolir el Campionat de Catalunya, en el Top 4 que va tenir lloc aquest cap de setmana a la Roca del Vallès.

Els blaugranes van superar, a semifinals, el BM La Roca per 25 a 26 i a la final es van imposar al BM Granollers per 25 a 29.

El Juvenil, al Campionat d’Espanya

L’equip juvenil va disputar, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la fase de classificació per al Campionat d’Espanya. Els blaugranes van vèncer els Maristes Algemesí per 39 a 22 i el Dominicos de Saragossa per 47 a 21.

El FC Barcelona organitzava aquesta fase d’ascens en qualitat de campió de Catalunya i ara els resta la disputa del campionat estatal per finalitzar la temporada. Els blaugranes són els vigents subcampions estatals de la categoria.

Els cadets, segons i tercers

Els dos cadets del FC Barcelona van disputar el Top 4 de la categoria, que va tenir lloc a Bordils.

El Cadet B, amb jugadors de primer any, va caure davant el BM Granollers a semifinals per 33 a 31 i van finalitzar en tercer lloc en superar l’Handbol Bordils per 30 a 38.

El Cadet A va eliminar l'Handbol Bordils, a semifinals, guanyant per 21 a 48 i van caure a la final davant el BM Granollers per 36 a 37.