El FC Barcelona Intersport, líder en solitari de l'Asobal

El FC Barcelona Intersport, líder en solitari de l'Asobal

La temporada 2010/11, els blaugranes van assolir també el liderat en solitari a la jornada 12 de l’Asobal i van aixecar el títol de Lliga

L’empat a 24 del BM Atlètic de Madrid, a la pista del BM Aragó ha deixat el Barça Intersport com a líder en solitari de la Lliga Asobal, fet que no es produïa, en aquesta jornada, des de fa dues temporades.

Així s’escriu la història

Mirant cap enrere veiem que el liderat en solitari del FC Barcelona d’handbol, en els darrers anys, ha tingut lloc entre les jornades 12 i 13 de la competició.

La temporada 2010/11, el FC Barcelona jugava al Palau davant el BM Ciudad Real. Un triomf per 27 a 24 donava el liderat en solitari als blaugranes a la jornada 12 de la Lliga, igual que ha passat aquesta temporada.

La temporada passada els blaugranes van assolir el liderat en solitari a la jornada 13, després d’imposar-se per 23 a 25 a la pista del BM Atlètic de Madrid, i de nou els blaugranes van aixecar el títol a final de temporada.

Igualtat a dalt de la classificacions de les lligues europees

La igualtat existent a l’Asobal entre els dos equips capdavanters també ocorre a  les principals lligues europees. A la Bundesliga, després de 14 jornades, el THW Kiel lidera la classificació amb un punt més que el Rhein Neckar Lowen.

A Hongria, el Pick Szeged -rival dels blaugranes a la Champions-, supera per un punt  l’MKB Veszprém de Laszlo Nagy i a Dinamarca el Silkeborg i el Kolding empaten a punts després de 13 jornades disputades.

Només a la Lliga francesa el París Saint Germain domina a distància del segon classificat, el Chambéry. Els parisencs tenen 4 punts més que els savoians i un partit menys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut