El FC Barcelona Intersport B torna a guanyar

El FC Barcelona Intersport B torna a guanyar

El segon equip de l’handbol blaugrana guanya el BM Alcobendas per 29 a 24, i continua liderant la Divisió d'Honor Plata

Victòries per a tots els equips de l’handbol formatiu blaugrana aquest cap de setmana. El filial, que havia caigut a camp del Teucro la setmana passada, va guanyar, a la Ciutat Esportiva, el BM Alcobendas, i la resta d’equips es van emportar el triomf en el seus partits.

En bon camí

El filial blaugrana va tornar a agafar el bon camí que havia demostrat al llarg de la temporada, pel que fa a resultats, i va superar, a la Ciutat Esportiva, el BM Alcobendas.

El joves entrenats per Toni Gerona van mostrar la seva millor cara per vèncer un dels equips que més temporades fa que és a l'Asobal, l'Alcobendas, i continuen liderant la segona categoria de l’handbol estatal.

Triomfs per a la resta

La resta d’equips de l’handbol formatiu blaugrana van resoldre els seus partits amb triomfs. L’infantil es va imposar, a domicili, a l’Handbol Sant Quirze per 12 a 42.

Els Cadet B va superar per 39 a 10 l'Handbol Parets, i el Cadet A va vèncer a la pista de l'Handbol Sant Quirze per 23 a 55.

El Juvenil va jugar diumenge davant l'Handbol Sant Martí Adrianenc, i va completar les victòries de l’handbol formatiu blaugrana en imposar-se per 40 a 15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut