El FC Barcelona Intersport B tanca la Divisió d’Honor Plata com a campió

El FC Barcelona Intersport B tanca la Divisió d’Honor Plata com a campió

Malgrat la derrota a casa davant el Bidasoa, el segon equip del FC Barcelona Intersport finalitza la competició com a campió

Fi de la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal, i segon títol consecutiu per als joves blaugrana. Malgrat caure per 27 a 30 davant el Bidasoa d’Irun, els homes de Toni Gerona revaliden el títol i demostren la bona feina de l’handbol formatiu del Club.

Un gran mèrit

Per segon any consecutiu, el segon equip s’ha emportat el títol de la Segona Divisió de l’handbol estatal amb un gran mèrit.

Amb un equip format per joves jugadors i entrenat per Toni Gerona, els joves blaugrana han assolit un campionat davant de plantilles experimentades i amb un alt nivell competitiu.

Un equip filial compta que moltes vegades no es pot disposar de tots els seus jugadors, a causa de convocatòries del primer equip, i han vist com jugadors del filial han fet el pas a equips Asobal durant la temporada.

Els futurs equips Asobal

Juanfersa Gijón ha finalitzat en segon lloc de la Divisió d’Honor Plata i ha assolit l’ascens esportiu a l’Asobal.

El Bidasoa Irun, l’Ángel Ximénez-Puente Genil, el BM Alcobendas i el SD Teucro competiran, en format Final a Quatre, per aconseguir la plaça d’ascens a la Lliga Asobal que queda en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut