El FC Barcelona d’handbol, a semifinals de Champions

El FC Barcelona d’handbol, a semifinals de Champions

Els blaugranes han disputat 14 semifinals de Champions d’handbol i han assolit 10 vegades el pas a la final

Dissabte, a les 15.15 h, l’handbol blaugrana jugarà la quinzena semifinal de Champions de la seva història. La història ens diu que els blaugranes tenen un alt percentatge d’assolir la final de la Copa d’Europa.

De Gummersbach a Rhein Neckar

La primera semifinal europea del Barça d’handbol a la Copa d’Europa va ser a la temporada 1982/83. En aquelles èpoques les semifinals es disputaven en format d’eliminatòria d’anada i tornada. Els blaugranes van caure davant Gummersbach, a Alemanya, per 21 a 16 i al Palau per 22 a 23.

La darrera semifinal, ja amb l’actual format de Final a Quatre, va ser a la temporada 2010/11, on els blaugranes van superar Rhein Neckar Lowen per 28 i 30. Un pas previ a guanyar la vuitena Champions de la secció davant el BM Ciudad Real.

Experiència en semifinals

Els blaugranes han superat 10 de les 14 semifinals de Champions que han jugat. En el conjunt global de competicions europees, el Barça d’handbol ha jugat 29 semifinals i ha superat 23 vegades aquesta eliminatòria.

10 vegades ha superat les semifinals en Champions, 5 vegades ho va fer a la Recopa d’Europa, 2 vegades va superar les semifinals en Copa EHF i 6 vegades va superar les semifinals a la Supercopa d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut