El derbi de l’handbol, de color blaugrana (31-24)

El FC Barcelona Intersport s’imposa a un molt lluitador Fraikin BM Granollers i es manté així invicte a l’Asobal, ara amb nou victòries, refermant-se a la primera posició de la classificació de la competició

Primera meitat del derbi de l’handbol emocionant, de joc ràpid i marcada per la lluita d’un BM Granollers que no ha permès al FC Barcelona Intersport agafar gaire avantatge en el marcador. Cal ressaltar també les set aturades de Sterbik. Un partit aquest, que ha comptat amb una assistència de 4.914 espectadors, entre els quals hi havia Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. El 14-12 amb el qual s’ha arribat al descans deixava el partit molt obert de cara a la represa. En la segona part, mateixa dinàmica, amb un BM Granollers que no abaixava el cap davant la superioritat blaugrana. A partir del minut 35, però, el Barça Intersport s’ha mostrat intractable en atac i ja no ha donat el seu braç a tòrcer, tot i la lluita fins al darrer instant del seu rival. Al final, un 31-24 que permet als de Xavi Pascual mantenir-se invictes.

Quan encara no s’havia complert el primer minut del partit, Gurbindo ha avançat el Barça Intersport després d’una recuperació de pilota i una contra ràpida. El Fraikin BM Granollers ho intentava, però la bona defensa blaugrana, unida a les intervencions de Sterbik, li ha impedit veure porteria fins al minut 6 (3-1). Una aturada de Pérez de Vargas ha portat al gol del conjunt visitant en la jugada següent (5-3), i l’ha animat fins a aconseguir l’empat a cinc (min 11). Noddesbo, però, amb la seva diana, ha tallat la ratxa de 0-3 que duia el Granollers fins el moment.

14-12 al descans

De mica en mica, l’equip de Xavi Pascual ha anat recuperant el control del partit fins a sumar un parcial de 4-0 en el primer quart d’hora de la primera part (9-5). Però, de nou, el BM Granollers ha aprofitat la superioritat numèrica i ha demostrat el seu esperit de lluita per no deixar escapar el FC Barcelona Intersport en el lluminós (10-8, min 23). Malgrat tot, Rutenka, en el 26, aconseguia el màxim avantatge per al seu equip fins el moment (13-9), però una jugada de pissarra del BM Granollers ha suposat el 14-12 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, i amb el Barça en inferioritat numèrica, un gol de Pujol aprofitant un contraatac deixava l’equip blaugrana guanyant per la mínima (14-13). La resposta de Rutenka i de Juanín, però, no s’ha fet esperar (16-13, min 34). I ha estat en el 35 quan els de Xavi Pascual han recuperat l’avantatge màxim de 4 gols (17-13). Infal·lible en atac, l’equip barcelonista es posava a vuit gols del seu rival (23-15, min 44).

Ritme trepidant fins al final

Tot i la comoditat en el marcador, i veient l’esperit de lluita del BM Granollers, el partit exigia la màxima concentració fins al darrer instant. A dos minuts per a la conclusió del matx, el resultat era de 29-23. Intercanvi de gols i ritme trepidant fins al xiulet final. Aquesta victòria, doncs, no fa més que refermar el bon moment del FC Barcelona Intersport, que tornarà a jugar aquest dimarts, també a la Lliga Asobal, davant l’Aragó.