El BM Aragó serà el rival del Barça Intersport als quarts de final de la Copa del Rei

El BM Aragó serà el rival del Barça Intersport als quarts de final de la Copa del Rei

L’eliminatòria serà a doble partit, amb la tornada al Palau Blaugrana “Tindrem al davant un rival que va posar contra les cordes l’Atlètic”, avisa Pascual El Barça va aconseguir per últim cop aquest trofeu el 2010 a Antequera

El BM Aragó serà el rival del Barça Intersport als quarts de final de la Copa del Rei d’handbol. El conjunt aragonès, que actualment és setè a la Lliga Asobal, s’enfrontarà als homes de Xavi Pascual en una eliminatòria a doble partit en què la tornada serà al Palau Blaugrana. El partit d’anada es disputarà el 27 de febrer, mentre que la tornada serà el 27 de març. El guanyador de l’eliminatòria es classificarà per a la Final a Quatre de la Copa del Rei, que tindrà lloc el primer cap de setmana de maig, en una seu que encara s’ha de determinar.

Aquesta temporada el Barça Intersport ja sap què és guanyar el BM Aragó. Va fer-ho a la seva pista, a Saragossa, per 24-32 en un partit en què Albert Rocas va aconseguir 8 gols el 13 de novembre passat. El partit, però, no serà fàcil, ja que l’Aragó va aconseguir empatar amb l’Atlètic de Madrid a la Lliga (24-24) i ha estat l’únic equip, a banda del Barça, que ha impedit que els matalassers no hagin guanyat tots els partits. Cal recordar que a l’equip aragonès hi juga Álex Duixebàev, el màxim golejador de la Lliga Asobal, amb 98 gols en 15 partits.

Rival dur

El tècnic del Barça Intersport, Xavi Pascual, ha valorat el sorteig davant dels mitjans informatius. L’entrenador blaugrana ha comentat que l’eliminatòria contra el BM Aragó serà complicada “perquè toqués qui ens toqués som els favorits, però tindrem al davant un rival que va posar contra les cordes l’Atlètic de Madrid”, ha explicat Pascual, molt prudent. A més, ha afegit que “fins que juguem el partit queda molt de temps i no sabem quins seran els estats de forma dels equips aleshores”, ha recordat el tècnic.

A partir d’aquesta temporada la Copa del Rei té un sistema de competició diferent al d’altres edicions. “Si aquest nou sistema de competició ha de servir perquè l’handbol tingui més repercussió, perfecte. Si són esforços per millorar em sembla bé el nou format”, ha dit Xavi Pascual.


Les altres eliminatòries són les següents:

Reale Ademar Lleó – Fertiberia Port Sagunt
Naturhouse La Rioja – Ciudad Encantada Conca
Fraikin BM Granollers – Atlètic de Madrid

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut