El Barça Intersport torna als entrenaments

El Barça Intersport torna als entrenaments

Amb només quatre jugadors del primer equip, l’handbol blaugrana ha tornat a la feina aquest dilluns al Palau

Dilluns al matí ha estat l’hora del retrobament de quatre dels jugadors del FC Barcelona Intersport, després de l’aturada amb motiu del mundial. Saric, Gurbindo, Juanín García i Aguirrezabalaga han iniciat la preparació per a la segona part de la temporada al Palau Blaugrana.

Presa de contacte

Als quatre jugadors del primer equip els ha acompanyat el jove del Barça B David Balaguer. La feina de dilluns ha estat una presa de contacte amb el treball de nou. Un suau escalfament i uns minuts de bàsquet, al Palau, han donat pas al treball de força al gimnàs.

La feina a la pista l’engegaran dilluns a la tarda, en què els quatre jugadors s’entrenaran amb el segon equip per anar agafant l’estat òptim de forma.

Raúl Entrerríos a l’entrenament

Qui ha estat present al primer entrenament de l’any del Barça Intersport ha estat el central Raúl Entrerríos. L’asturià, que ha saludat als seus companys, s’està recuperant de la lesió que es va produir durant els entrenaments amb la selecció espanyola, que no li ha permès poder participar en el Mundial d’handbol.

Per la seva part, Magnus Jernemyr continua el procés de recuperació de la discopatia cervical a Suècia i Martin Stranovsky es reincorporarà el dia 21 als entrenaments, ja que ha estat concentrat amb la selecció d’Eslovàquia durant aquests Nadal.

Els deu jugadors blaugrana que estan disputant el Mundial d’handbol tornaran a la feina el dijous dia 31 de gener per preparar el retorn a l’Asobal, del primer cap de setmana de febrer, a la pista de l’Helvetia Anaitasuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut