fcb.portal.reset.password

El Barça Intersport, a l'Illa. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Dimarts passat van guanyar la Lliga Asobal a Lleó; dissabte van protagonitzar una remuntada històrica al Palau contra l’Atlètic de Madrid a la Champions, i aquest dilluns han estat els protagonistes a L’illa Diagonal. Jugadors i tècnics del Barça Intersport han estat la delícia dels més petits a la pista que hi ha instal·lada aquests dies al centre comercial. Els blaugranes han participat activament en les demostracions i els jocs previstos i han captat l’atenció de tots els visitants.

El primer equip, acompanyat per l’Infantil

Com ja es va fer dimecres passat, 24 d’abril, amb els jugadors d’hoquei patins, els components del Barça Intersport han estat presentats un a un, entre els aplaudiments dels assistents. Prèviament ja havien recorregut L’illa amb pilotes d’handbol a les mans, ben acompanyats per l’Infantil del Barça, que també ha estat protagonista d’una activitat molt especial.

Els blaugranes han demostrat la seva habilitat amb la pilota d’handbol, han accedit a fer petits partidets sense contacte, llançaments a porteria i, fins i tot, han fet de professors de tots aquells que s’han atrevit a imitar les jugades que habitualment fan ells al Palau. Una tarda inoblidable que ha acabat amb una fotografia de família.

Més sorpreses fins al 4 de maig

Recordem que aquesta visita de l’equip d’handbol forma part d’una activitat organitzada conjuntament pel Barça, Regal i L’illa Diagonal. Fins al 4 de maig hi ha temps per passar per L’illa i viure una nova experiència.

Tornar a dalt