fcb.portal.reset.password

Stranovsky i Jernemyr, amb els més petits. / FOTO:Àlex Caparrós-FCB

El Barça Intersport vol estar cada dia més a prop dels seus aficionats més joves, i per aquesta raó ha desenvolupat una nova iniciativa per acostar els nens i els joves als seus ídols i engrescar-los a la pràctica de l’handbol. En els partits de casa de l'Asobal, els més joves podran departir amb els seus ídols.

Foto, trobada i partit

En el partit que el FC Barcelona Intersport va disputar dimarts davant el GlobalCaja Ciudad Encantada, en la setena jornada de l'Asobal, va tenir lloc la primera d’aquestes trobades. Un grup de joves de l’Escola d’Handbol Gavà-David Barrufet va poder gaudir d’una tarda al costat dels seus ídols.

Primer es van fer la fotografia amb tots els jugadors del FC Barcelona Intersport, posteriorment, el grup de nois i nois de Gavà van tenir una xerrada personalitzada amb dos jugadors del FC Barcelona Intersport: Martin Stranovsky i Magnus Jernemyr.

Allà van poder conèixer de primera mà secrets, experiències, anècdotes de dos jugadors de primer nivell mundial com Stranovsky i Jernemyr i tenir els autògrafs i la fotografia dels seus ídols i, posteriorment, van veure el partit entre el FC Barcelona Intersport i el GlobalCaja Ciudad Encantada.

Obert a tothom

Aquesta iniciativa està oberta a clubs d’handbol i escoles que practiquen i/o volen promocionar el nostre esport. Per poder tenir més informació i poder gaudir d’una jornada inoblidable per als més joves, cal posar-se en contacte amb l’adreça de correu electrònic handbolfcb@fcbarcelona.cat

Aquesta iniciativa es durà a terme en els partits de Lliga Asobal que el FC Barcelona Intersport disputi com a local al Palau Blaugrana.

Tornar a dalt