fcb.portal.reset.password

Saric, en un moment del llarg viatge a Doboj. / FOTO:FCB

El Barça d’handbol ja descansa a Doboj, on disputarà, fins dissabte, el 44è torneig internacional d’handbol de la localitat de la República dels Serbis de Bòsnia. Els blaugranes, que són el vigents campions del torneig, han tingut un llarg viatge fins a la ciutat seu del torneig.

Viatge a Doboj

Finalitzada la sessió de la tarda, el Barça Intersport s’ha desplaçat fins a l’aeroport del Prat per volar fins a Zagreb, capital de Croàcia. Un retard de cinc hores, en la sortida de l’avió, ha provocat que els blaugranes hagin estat tota la nit viatjant.

Des de Zagreb esperaven més de tres hores d’autocar fins a Doboj, on els blaugranes han arribat a les set del matí, amb el temps just per anar a dormir i dinar a les 14 h , ja que dimarts a les 21 h, Pascual i els seus homes debutaran al torneig davant el Dinamo de Minsk.

Dia complet

Els jugadors i el cos tècnic de l’handbol blaugrana han tingut un dia complet. A les 8 del matí s’han trobat per passar les proves mèdiques i fer els tests físics d’inici de temporada.

A la tarda, els blaugranes s’han tornat a trobar a la Ciutat Esportiva per dur a terme el primer entrenament amb la totalitat de l'equip, després de l’arribada dels 10 jugadors que han estat disputant els JJOO.

Els joves completen l’expedició

Als 16 jugadors que componen el primer equip blaugrana, s’hi han afegit tres joves jugadors que completen l'expedició blaugrana: els extrems David Balaguer i Aitor Ariño, i el porter Natxo Biosca.

Tornar a dalt