El Barça Intersport, el club més present a les semifinals del Mundial d’handbol

El Barça Intersport, el club més present a les semifinals del Mundial d’handbol

Amb vuit jugadors jugant les semifinals, el Barça d’handbol és el club que més jugadors té en aquesta fase del Campionat del Món

Arriba la fase decisiva del Mundial d’handbol per lluitar per les medalles i el FC Barcelona Intersport ha situat vuit dels deu jugadors que disputaven el Mundial en la lluita per les semifinals, esdevenint, així, el club que més jugadors té en aquests dos partits.

El Barça, el més representat

Rocas, Tomás, Sarmiento, Montoro, Viran, Sterbik, Ariño i Noddesbo són els vuit blaugranes que jugaran les semifinals. Els set primers amb Espanya i Noddesbo amb Dinamarca.

Amb cinc jugadors a les semifinals, els blaugranes són seguits per un dels seus rivals a la Champions d’handbol, el Croàcia Osiguranje, i el Silkeborg danès, també amb cinc integrants de l’equip.

El París Saint-Germain, l’Atlètic de Madrid, el Gorenje Velenje, el Kielce i el Celje aporten quatre jugadors a les seleccions que estan disputant les semifinals.

Amb els ulls posats a Barcelona

El Palau Sant Jordi de la capital catalana serà la seu de les semifinals i de la final del 23è Campionat del Món d’handbol. Divendres, a les 19.15 h, serà el torn dels set blaugranes d’Espanya davant Eslovènia.

A les 21.30 h serà l’hora de Noddesbo amb Dinamarca. El pivot danès del FC Barcelona Intersport jugarà davant Croàcia per assolir un lloc a la final

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut