El Barça Intersport, campió de la Supercopa de Catalunya (20-28)

L’equip de Xavi Pascual aixeca el primer títol de la temporada en desfer-se del Fraikin Granollers a la final jugada a Banyoles Sterbik s’ha estrenat jugant tota la segona meitat i ha rebut el premi al millor porter de la final

El Barça Intersport ha guanyat aquest dilluns a la nit el primer títol oficial de la temporada 2012/13. S’ha imposat per 20-28 al Fraikin Granollers en la final de la Supercopa de Catalunya jugada a Banyoles, en un duel que ha servit també per veure el debut d’Arpad Sterbik com a blaugrana i que Víctor Tomàs no oblidarà mai. Ell, nou capità de l’equip, ha estat l’encarregat d’aixecar el primer trofeu del curs.

Saric i Stranovsky, decisius

La final ha començat igualada. El Barça Intersport ha trobat amb facilitat la porteria rival, però el Granollers ha respost bé mitjançant Malasinskas, que s’ha hagut de retirar lesionat pocs minuts després del xiulet inicial. Amb el 3-3 ha arribat un parcial de 0-4 favorable al Barça Intersport que ha començat a obrir escletxa. El Granollers ha reaccionat fins al 6-7, però mai més ha aconseguit tornar a empatar el matx. Saric, decisiu sota pals, i Stranovsky, letal al contracop, han permès als de Xavi Pascual arribar amb un 11-15 a la mitja part.

S’amplia l’avantatge

El conjunt blaugrana ha mantingut la intensitat a l’inici de la represa, en què ha signat un parcial de 0-3 que li ha permès posar-se 11-18. La segona part ha servit també per veure el debut d’Arpad Sterbik, presentat aquest dilluns al migdia com a nou jugador blaugrana i finalment designat com el millor porter de la final. Com la resta de l’equip, el porter ha tingut una actuació brillant, que ha ajudat el Barça Intersport a convertir el tram final de partit en un duel plàcid per als culers.

Sempre amb un marge d’entre sis i vuit gols, el Barça Intersport ha pogut aixecar finalment a Banyoles el primer títol oficial de la temporada. Tant de bo el primer de molts.