El Barça Intersport B perd el seu primer partit de Lliga a la pista del Teucro (27-24)

Els joves del filial blaugrana perden el primer partit de Lliga però continuen líders de la segona categoria de l’handbol estatal

El retorn a la competició, després de l’aturada, no ha estat profitós, pel que fa al resultat, per al filial blaugrana. La derrota a Pontevedra davant el Teucro va significar la fi de la imbatibilitat del segon equip.

Continuen líders

La pista del Teucro, un equip que ha estat molts anys a l’Asobal, és una de les més complicades de la categoria i malgrat la feina desenvolupada pels jugadors de Toni Gerona, no va ser possible tornar amb un triomf.

Els blaugranes van sortir molt entonats a la pista i un parcial de 0-6 favorable al FC Barcelona va obligar a demanar temps mort als locals. A partit d’aquí es va girar la tendència i els locals van marxar al descans guanyant d’un gol. 13 a 12.

A la segona part, les diferències van ser ajustades fins que finalment Teucro es va endur el partit. El blaugrana Adrià Figueras va ser el màxim golejador amb 9 gols. Malgrat aquesta derrota el Barça Intersport B continua líder de la Divisió d’Honor Plata, dos punts per sobre del Puente Genil i el Juanfersa Gijón.

Triomfs de la resta d’equips

La resta d’equips de l’handbol formatiu van guanyar el seus compromisos. El Juvenil es va imposar per 20 a 35 a la pista de l’Handbol Sant Joan Despí.

Els dos cadets van guanyar els partits del cap de setmana. Dissabte el Cadet B va guanyar a la pista de Sant Esteve Sesrovires per 24 a 29 i diumenge, el Cadet A va vèncer, a la Ciutat Esportiva, l’Handbol Sant Quirze per 35 a 24.

L’equip infantil va ser a Pamplona jugant amistosos, on van superar l’Infantil de l’Helvetia Anaitasuna per 29 a 42.