Dos mesos d’infart per al FC Barcelona Intersport

Dos mesos d’infart per al FC Barcelona Intersport

En els dos propers mesos el Barça d’handbol es juga les seves opcions a les màximes competicions

La Lliga Asobal, la Champions i la Copa del Rei són els reptes que té el Barça Intersport en aquest intens tram de temporada. Aquests dos propers mesos marcaran el signe de la temporada de l’handbol blaugrana.

Bon camí a la Lliga

El Barça Intersport és líder de la Lliga Asobal amb 5 punts d’avantatge sobre el BM Atlètic de Madrid, segon classificat, després de 24 jornades. Abans de la cita amb els matalassers a la Lliga, a la jornada 28, diversos són els reptes dels blaugranes a la competició domèstica.

Dissabte reben al Palau el BM Aragó i dimarts serà el Cuatro Rayas BM Valladolid el que visitarà el Palau. A la pista del Reale Ademar de Lleó, el dia de Sant Jordi, els blaugranes disputaran el darrer partit abans de rebre el BM Atlètic de Madrid al Palau.

A 60 minuts de Colònia

Un dels altres reptes d’aquests dos mesos per als blaugranes és l’eliminatòria de quarts de final de la Champions d’handbol contra el BM Atlètic de Madrid. El dia 20 d’abril a Madrid i el 27 a Barcelona, culers i matalassers es jugaran el pas a la Final a Quatre de Colònia.

Una Final a Quatre que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny a la localitat alemanya, on els blaugranes esperen ser presents per optar al màxim títol de l’handbol continental.

Al maig, Copa del Rei

El FC Barcelona Intersport té un tercer repte en aquesta recta final de la temporada, la Copa del Rei. Amb el nou format per a aquesta edició, que es resol en Final a Quatre, els blaugranes estan classificats per a les semifinals conjuntament amb l’Atlètic, el Naturhouse La Rioja i el Fertiberia Port Sagunt.

La Final a Quatre de Copa tindrà lloc els dies 3 i 4 de maig, en seu pendent de determinar, i els blaugranes aspiren a assolir un títol que se’ls resisteix des de l’any 2010.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut