Dissabte, tarda d’handbol al Palau Blaugrana

Dissabte, tarda d’handbol al Palau Blaugrana

A les 16.15 h el FC Barcelona Intersport B jugarà davant el Medicentro Gijón i a les 18.30 el derbi de l’handbol català amb el Fraikin Granollers

Dissabte a la tarda, és una tarda que els amants de l’handbol poden gaudir, al Palau Blaugrana, dels millors partits de les dues màximes categories de l’handbol estatal. En primer lloc, 16.15 h , el Barça Intersport B i després, a les 18.30 h el FC Barcelona Intersport i el Fraikin Granollers, a la novena jornada d’Asobal.

El líder visita el Palau Blaugrana

El segon equip blaugrana disputa la segona categoria de l’handbol estatal, la Divisió d’Honor Plata, i dissabte rep al Palau Blaugrana el líder invicte de la categoria, el Medicentro de Gijón. L’entrada per a aquest partit és gratuïta per a tothom.

Els joves entrenats per Toni Gerona, que són els vigents campions de la categoria, estan situats en segona posició amb 4 triomfs i un empat, just per darrere dels asturians. Al Palau es veuran les cares el primer i el segon.

Els de Gijón són la millor defensa de la categoria amb només 100 gols encaixats en 5 partits i els joves blaugrana són el millor atac de la competició amb 165 gols.

El derbi català

Després del preliminar del Barça Intersport B i Medicentro Gijón serà el moment en què el Palau Blaugrana vegi un dels duels més esperats de l’any: el derbi de l’handbol català entre el FC Barcelona Intersport i el Fraikin Granollers.

Els partits entre blaugranes i vallesans, independentment de la classificació dels dos equips, sempre són partits especials. La rivalitat esportiva fa que classificacions i moments de joc quedin enrere per donar pas a partits competits i vibrants.

La tarda de dissabte al Palau Blaugrana es podrà veure el líder de la competició, el FC Barcelona Intersport, amb 8 victòries en 8 partits, davant del Fraikin Granollers, que arriba al Palau després d’una contundent victòria per 34 a 28 davant un dels grans de la Lliga com és el BM Aragó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut