Dinamo Minsk, rival del Barça d’handbol

Dinamo Minsk, rival del Barça d’handbol

Els bielorussos es van imposar al Besiktas turc i completen el grup del Barça d’handbol a l’EHF Champions League

El Barça Intersport ja coneix quin serà el rival que completa el seu grup de Champions d’handbol. El Dinamo de Minsk va superar a la fase prèvia el Besiktas turc per 30 a 22 i 31 a 24, i completarà el grup D.

Vells coneguts

El Dinamo de Minsk completa un grup on els blaugranes es trobaran una sèrie de “vells coneguts” a Europa. Croatia Zagreb, Kadetten, Pick Szeged, Fuchse Berlín, acompanyaran els blaugranes i els bielorussos en la lluita per la classificació per als vuitens de la Champions d’handbol.

El primer partit amb Dinamo de Minsk serà el 13 d’octubre al Palau Blaugrana a les 16.15 h, en el marc de la tercera jornada de la fase de grups. La tornada serà a la jornada 10, darrer de la primera fase, a Minsk entre els dies 20 i 24 de febrer.

Un precedent, aquesta temporada

Blaugranes i bielorussos ja s’han enfrontat aquesta temporada. Va ser a la pretemporada a Doboj, on els homes de Pascual van debutar contra el Dinamo de Minsk i es van imposar per 33 a 22.

Malgrat ser el primer partit que els blaugranes jugaven al complet, a causa de la participació de 10 jugadors als Jocs de Londres, els homes de Pascual van resoldre amb solidesa aquest enfrontament davant un equip que estava preparant la fase prèvia de la Champions.

El Dinamo de Minsk presenta un equip on juga el germà de Siarhei Rutenka, Dzianis, un extrem de 187 cm i 26 anys. Acompanya el germà petit de Rutenka el porter Pejanovic, ex-Asobal. Entre els nous jugadors de camp que han incorporat està  l’ex San Antonio Sevalijevic, hi ha el lateral ucraïnès Stetsyura i el rus Skopintsev, que prové del Txekhovskie rus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut