Dimarts, sorteig de vuitens de Champions d’handbol

Dimarts, sorteig de vuitens de Champions d’handbol

El Celje, el Reale Ademar i el Bjerringbro-Silkeborg, possibles rivals dels blaugranes a vuitens de la VELUX EHF Champions League

Dimarts, a les 12.30 h i a Viena tindrà lloc el sorteig dels vuitens de finals de la Lliga de Campions d’handbol. El Barça Intersport, com a primer del Grup D, s’enfrontarà a un equip classificat en quart lloc dels altres grups i la tornada de l’eliminatòria serà al Palau Blaugrana

Lleó, un destí sempre complicat

L’Ademar de Lleó va assolir el pas a vuitens de Champions en imposar-se a Partizan per 28 a 23, a la darrera jornada, i veure con el seu rival per la quarta plaça del Grup A, Montpeller, queia per 35 a 33 a Hamburg.

Els lleonesos, que l’any passat van quedar-se a les portes de la Final a Quatre de Colònia, amb un equip renovat i de la mà de l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas, entren de nou al selectiu de l’handbol europeu.

Catalans i lleonesos han jugat tres vegades aquesta temporada amb tres triomfs blaugrana. 32 a 26, a la final del Torneig de Doboj, 33 a 19 en el partit de Lliga disputat al Palau i 34 a 25 a la semifinal de la Copa Asobal disputada a Vigo.

Celje, un clàssic d’Europa

El Celje Pivovarna Lasko és un dels clàssics de l’handbol europeu. Catalans i eslovens han jugat 12 vegades a Europa amb 8 triomfs blaugrana i 4 triomfs dels de Celje.

La darrera vegada que es van trobar va ser a la temporada 2010/11. El Barça d’handbol es va imposar al Palau per 44 a 33 i ho va fer a Eslovènia per 27 a 30.

El Celje arriba a vuitens com a quart del Grup B, un dels grups més complicats d’aquesta edició de Champions. Els eslovens han compartit grup davant el THW Kiel, l’MKB Veszprém i el BM Atlètic de Madrid. Els eslovens van demostrar el seu potencial superant per 31 a 28 el THW Kiel, actual campió d’Europa, en aquesta primera fase.

El Bjerringbro-Silkeborg, base danesa

Els danesos del Bjerringbro-Silkeborg poden presumir de tenir 5 jugadors de la selecció danesa que va finalitzar subcampiona del món. El Bjerringbro-Silkeborg arriba a vuitens després de finalitzar en quart lloc del grup C.

Mortesen, Jorgesen i Henrik Toft Hansen són tres dels jugadors més representatius del conjunt danès. Un conjunt amb què el Barça d’handbol no ha jugat mai en competició oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut