Copa del Rei d’handbol: Cara o creu a Pamplona per al Barça Intersport

Copa del Rei d’handbol: Cara o creu a Pamplona per al Barça Intersport

El FC Barcelona Intersport afronta el partit de vuitens de Copa amb els cinc sentits posats en una eliminatòria a partit únic

Arrenca la nova Copa del Rei, amb un nou format i amb partit molt perillós per a l’handbol blaugrana. Els homes de Pascual hauran de vèncer, a les 20 h, l'Helvetia Anaitasuna a la seva pista per poder accedir als quarts de final de la competició.

A Pamplona, al complet

Xavi Pascual no es refia del teòric avantatge blaugrana sobre l’Anaitasuna i ha fet viatjar a Pamplona els 16 jugadors del primer equip. Després d’assolir un contundent triomf a Champions, davant el Kadetten, i esperant el gran duel de diumenge davant l'Atlètic de Madrid, Pascual no vol confiances.

Els blaugranes ja es van imposar, al Palau, a l'Helvetia Anaitasuna per 26 a 19, a la primera jornada de Lliga Asobal. Des de llavors els blaugranes no han parat de sumar triomfs, fins a 12, i l'Anaitasuna ocupa el 9è lloc de la classificació.

Per als blaugranes és un partit més difícil del que es pot imaginar. Una derrota els deixaria fora de la competició i a més a més ho han de fer a la pista navarresa, una de les més complicades de la Lliga.

Sense res a perdre

Els navarresos afronten el partit davant el FC Barcelona Intersport amb tot a guanyar. De la mà d’Aitor Etxaburu, exjugador del FC Barcelona d’handbol de l’any 1986 al 1988, els navarresos han fet un planter sòlid per afrontar el repte de l’Asobal.

Consolidats a la part mitjana de la classificació de la Lliga, a la segona temporada a l'Asobal després de 28 anys, tenen Ricard Reig com el seu màxim referent ofensiu.

Amb homes com Meoqi al central, Novelle al lateral i la consistència, a la porteria, de l’argentí Matias Schulz, presenten un bloc per poder lluitar sense problemes en la màxima competició de l’handbol estatal.

L'Helvetia Anaitasuna arriba en un òptim estat de forma al partit de vuitens. El triomf a la pista del GlobalCaja Ciudad Encantada, el cap de setmana passat, dóna fe del bon moment dels homes d’Etxaburu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut