Cedric Sorhaindo i Jesper Noddesbo, classificats per a quarts de final del Mundial d’handbol

Cedric Sorhaindo i Jesper Noddesbo, classificats per a quarts de final del Mundial d’handbol

Dos blaugranes, dels deu que estan disputant el Mundial, ja tenen assolida la classificació per als quarts de final de la competició

Sorhaindo, amb França, va superar Islàndia per 28 a 30 i Noddesbo, amb Dinamarca, es va classificar en superar Tunis per 30 a 23.

Lluitant per la classificació

La França de Sorhaindo, vigent campiona del món, va haver de suar de valent per superar Islàndia. Un ajustat 28 a 30 va donar el pas als gals als quarts de final del Mundial.

Sorhaindo va contribuir amb 3 gols amb triomf francès. La selecció entrenada per Claude Onesta espera rival a quarts, que sortirà de l’enfrontament d’avui dilluns a les 21.30 a Saragossa entre Croàcia i la Bielorússia de Rutenka.

Deu minuts valen

Dinamarca va fonamentar el seu pas a quarts en deu minuts de partit. Entre els cinc darrers de la primera part i els cinc primers de la segona, la selecció del blaugrana Noddesbo va assolir 8 gols d’avantatge que van resultar decisius.

Ara Noddesbo espera rival per a quarts de final, que sortirà del partit de vuitens de final entre Hongria i Polònia, de dilluns a les 21 h, al Palau Sant Jordi.

Vuit blaugranes més disputen els vuitens

Dilluns és el dia de més participació blaugrana en el Mundial d’handbol. A les 19 h i a Saragossa, els set blaugranes que estan jugant amb Espanya jugaran davant Sèrbia per assolir un lloc als quarts de final.

Per la seva banda, Siarhei Rutenka amb Bielorússia jugarà el vuitens a les 21.30 h davant Croàcia, on buscaran fer saltar la sorpresa per assolir els quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut