fcb.portal.reset.password

Sorhaindo. / FOTO GERMÁN PARGA-FCB

Els 11 internacionals del Barça Intersport dispersos en les seves seleccions van tenir sort diversa en l’estrena de la fase de classificació de l’Europeu. Per una banda, Espanya, França i Suècia van vèncer amb relativa comoditat. Per contra, Bielorússia i Eslovàquia van començar amb mal peu el seu grup.

Espanya, sense contemplacions

La selecció espanyola, amb Montoro, Sterbik, Entrerríos, Sarmiento, Viran, Tomás i Rocas, va superar Portugal per un contundent 34-20 a Sevilla. Els extrems barcelonistes Albert Rocas i Víctor Tomás van ser els màxims golejadors del matx, amb 6 i 5 dianes respectivament.

Tampoc no va tenir gaires problemes la França de Cedric Sorhaindo amb Lituània. Es va imposar per 27-18, amb un gol del jugador culer. Finalment, la Suècia de Jernemyr (que no va jugar per lesió) va desfer-se d’Ucraïna per un resultat més ajustat: 27-23.

KO de Rutenka i Stranovsky

A l’altra cantó de la moneda hi ha Rutenka i Stranovsky. Tots dos van iniciar amb derrota la fase de classificació per a l’Europeu 2014. Bielorússia va perdre per 36-28 a Islàndia, mentre que Eslovàquia va caure per 25-21 a Croàcia. De res van servir els 10 gols de Rutenka, ni els 3 de Stranovsky.

Tornar a dalt