Victòria contundent del Barça Intersport a Còrdova (28-40)

El Barça Intersport guanya amb claredat el segon partit a l'Asobal i continua invicte des de l'inici de la temporada

El FC Barcelona Intersport ha guanyat aquest dissabte a la pista del BM Palma del Río per un contundent 28-40 en la segona jornada de la Lliga ASOBAL. El conjunt dirigit per Xavi Pascual ha sortit molt endollat des del primer minut de partit i la concentració, unida a una gran mobilitat en el joc ofensiu i a la neutralització de l’organitzat atac del Palma, ha provocat que, tot just quan es portaven 17 minuts de joc, el conjunt blaugrana ja guanyés per 7 gols a 12. No obstant això, des d’aquell moment i fins al final de la primera meitat, el joc ofensiu del Barça Intersport ha deixat de funcionar i entre el desencert de cara a la porteria rival i les aturades de Manuel López, porter del Palma del Río, els cordovesos han aconseguit empatar el partit a 14. Tot i això, el conjunt blaugrana ha arribat a la mitja part amb un petit avantatge (14- 17).

La piconadora blaugrana

La segona part ha començat igual que la primera, amb un Barça Intersport molt ben col·locat que ha agafat les regnes del partit i que gairebé no ha comés cap errada. Fruit d’això, amb un parcial acumulat de 0 a 7, els jugadors de Xavi Pascual han decidit el partit en els primers cinc minuts de la represa. Tot i aquesta considerable distància, el Barça Intersport no ha abaixat la intensitat. Tot funcionava, la defensa, la porteria, l’efectivitat en el contraatac... i s’han arribat a posar tretze gols per davant (20-33). En els darrers deu minuts de l’enfrontament, el Barça s’ha dedicat a mantenir la diferència i l’intercanvi de gols els ha permès sumar la segona victòria en aquesta Lliga ASOBAL (28-40).

En l'aspecte individual, cal destacar Saric i Sterbik, que han fet deu i sis parades respectivament, mentre que els màxims golejadors han estat Aguirrezabalaga, que ha marcat nou gols, i Victor Tomás, que n'ha anotat vuit.