Barça Intersport, setmana de Lliga i Champions

Barça Intersport, setmana de Lliga i Champions

Després d’una setmana atípica amb un sol partit, la dinàmica de doble partit setmanal retorna per al FC Barcelona Intersport

Comença el tram decisiu de la temporada 2012/13. Dimecres a Conca, la Jornada 22 d’Asobal i diumenge, a Silkeborg, Dinamarca, l’anada dels vuitens de final de la Champions d’handbol

Conca, primera parada

Dimecres a les 20.30 h, en directe per Sportmania, el Barça Intersport afronta a Conca la Jornada 22 de la Lliga Asobal. Davant tindrà un dels equips que sempre complica les coses als homes de Pascual, el BM Ciudad Encantada.

L’equip entrenat per un històric de l’handbol estatal, com és ‘Zupo’ Equisoain, ha variat força, amb diversos canvis de jugadors, però jugant com a local, al pavelló d'El Sargal, sempre planta cara a l’handbol blaugrana. Un triomf visitant aplanaria més el camí de cara a assolir el títol de Lliga, ja que la distància respecte al segon classificat, el BM Atlètic de Madrid, és de cinc punts.

Silkeborg, segona parada

Dissabte, els homes de Xavi Pascual agafaran l’avió per desplaçar-se fins a la ciutat danesa de Silkeborg, per jugar, diumenge, el partit d’anada dels vuitens de final de la VELUX EHF Champions League. Els blaugranes tindran poc temps per preparar aquest duel, ja que retornen dijous de Conca i dissabte, després de l’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva, viatjaran cap a Dinamarca.

A aquesta setmana de doble partit, la seguiran dues més en què els blaugranes hauran de saltar a la pista dos cops per setmana. La del 18 al 24 de març ho faran davant l’Osca i la tornada de Champions al Palau i, a la següent, amb la tornada de Copa davant el BM Aragó i el derbi contra el Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut