fcb.portal.reset.password

El suport del públic, clau per dissabte/ FOTO:Arxiu-FCB

L’handbol del FC Barcelona ja sap com remuntar les eliminatòries de quarts amb resultats adversos a l’anada. En tres ocasions han recuperat resultats similars i han assolit les semifinals de Champions. L’any passat, a vuitens, el Barça d’handbol va fer un altra remuntada de mèrit.

La història és blaugrana

En tres ocasions el Barça d’handbol ha fet una remuntada com la que li cal dissabte en quarts de final de Champions. La temporada 1989/90 van caure a Göterborg per 6 gols; a l’anada de quarts de Champions, i al Palau, un contundent 28 a 19 els va donar el pas a semifinals.

A la temporada 1997/98 va ser el Veszprém qui va patir ‘la Màgia del Palau’. A Hongria, els blaugranes van caure per 33 a 28 i a la tornada de quarts de Champions els blaugranes van guanyar per 32 a 27 i van arribar a semifinals gràcies al fet d’haver marcat més gols fora de casa.

El darrer precedent de remuntada a quarts de final de Champions va ser la temporada 2004/05 davant el THW Kiel. A la pista alemanya el Barça d’handbol va caure per 30 a 25 i a la tornada, de nou, el Palau Blaugrana va mostrar la seva força i va portar els blaugranes a un triomf per 33 a 27.

Montpeller, darrer exemple

La temporada passada, a vuitens de final de Champions, el Barça d’handbol havia caigut a Montpeller per 30 a 28 i tocava remuntar al Palau Blaugrana.

En una exhibició de joc i amb 6.700 espectadors al Palau Blaugrana, els homes de Pascual van passar per sobre dels occitans, que comptaven amb homes com Karabatic, Accambray, Tej, Gajic i Horunbia.

Amb un 36 a 20 al marcador, els blaugranes van superar folgadament l’eliminatòria al Palau Blaugrana i van assolir el triomf més ampli a Europa davant un equip de la Lliga francesa, que va portar els blaugranes cap al triomf.

Tornar a dalt