Barça Intersport i Fuchse Berlín: l’espectacle de l’handbol europeu al Palau

Barça Intersport i Fuchse Berlín: l’espectacle de l’handbol europeu al Palau

Dos dels grans equips de l’handbol europeu es troben dissabte a la tarda al Palau amb la tornada d’Iker Romero com un al·licient més a un dels grans partits europeus

Arriba una de les grans cites marcades en el calendari. El FC Barcelona Intersport, campió de l'Asobal i vuit vegades campió d’Europa, s'enfronta a l’actual líder de la potent Bundesliga alemanya i equip de la Final a Quatre de la  temporada passada, el Füchse Berlín. A les 16.15 h i en directe per Esport3, doncs, un dels partits més atractius de la VELUX EHF Champions League.

Un equip temible

El Füchse Berlín presenta una de les plantilles més compensades del continent. Malgrat l’absència d’Igropulo per la mort del seu pare, els homes de Sigurdsson tenen un sistema defensiu molt sòlid, amb una parella de porters com Stochl i Heinevetter que Xavi Pascual va qualificar com a “extraordinària”.

Però no només en defensa són perillosos els berlinesos. La parella de centrals, Lund i Jaszka, aporten un ritme molt alt al joc alemany. Laen, en la posició de pivot; Nincevic, en la d’extrem, i l’aportació tàctica de Romero fan del Füchse Berlín un equip temible.

Una bona prova d’aquest potencial és el liderat que tenen a la Bundesliga, on han jugat vuit partits amb sis victòries i dos empats, un d’aquests davant el THW Kiel, cosa que ha fet trencar la ratxa de 40 triomfs consecutius dels alemanys.

Amb tota l’artilleria

El FC Barcelona Intersport arriba a la gran cita de dissabte amb tots els seus jugadors. Jernemyr i Sorhaindo s'han entrenat amb normalitat i seran al Palau per afrontar el partit davant el Füchse. Pascual sap la dificultat que té el rival, un dels més exigents del panorama de l’handbol europeu, i és per això que ha preparat meticulosament el partit davant el Füchse.

Els blaugranes estan demostrant a l'Asobal i a Europa, després de l’ampli triomf a la pista del Kadetten Schaffhausen de la primera jornada, que estan agafant els conceptes entrenats i que el treball ofensiu i defensiu està donant els seus fruits.

El Barça Intersport està invicte en totes les competicions que ha disputat des de l’inici de la temporada. La confiança en el seu joc i seguir amb l’estil que els caracteritza, poden ser les claus per mantenir aquesta imbatibilitat davant un dels grans equips d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut