fcb.portal.reset.password

Tomás ha marcat tres gols / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Set de set per al Barça Intersport, que segueix comptant per victòries tots els seus partits de Lliga. La d’aquest dimarts era, a priori, una de les cites més complicades de la temporada al Palau Blaugrana, però l’equip de Xavi Pascual l’ha resolt amb suficiència i un gran joc combinatiu –han marcat tots els seus jugadors de camp- contra un equip que havia guanyat tots els seus desplaçaments previs. Al Palau no ha tingut opció.

Sterbik, immens

El Barça Intersport ha manat des del principi. Les intervencions de Sterbik en el tram inicial han permès a l’equip agafar un ràpid avantatge en el marcador (5-1 al minut 9). El porter, que s’ha mogut als voltants d’un 60% d’encert sota els els pals durant els primers 20 minuts, ha estat l’home clau d’un Barça Intersport sense Jernemyr –amb molèsties cervicals- ni Stranovsky –amb descans. En atac, la velocitat al contraatac i l’encert de Sarmiento han servit perquè l’equip de Pascual arribés a la mitja part amb un nou màxim avantatge (+9).

La sentència, a cop de contraatacs

El Barça Intersport ha rematat la feina a l’inici de la segona meitat. Ja amb Saric sota els pals, Tomás, Noddesbo i Viran Morros han destrossat a gols el Ciudad Encantada en jugades de contraatac. També Aguirrezabalaga, absent a la primera part, s’ha atipat a marcar. Seus han estat fins a sis gols durant la segona meitat, en què s’han apuntat a la festa golejadora tots els jugadors de camp del Barça Intersport. Al final, una nova victòria per als de Xavi Pascual, i ja en van set: 38-24.

La fitxa

FCB Intersport, 38
Globalcaja Ciudad Encantada, 24

FCB Intersport (19+19): Sterbik, Viran (2), Sarmiento (3), Gurbindo (2), Rocas (1), Entrerríos (3), Sorhaindo (2) (set inicial), Juanín (4), Rutenka (2), Noddesbo (3), Tomás (3), Montoro (3), Ariño (3), Saric, Aguirrezabalaga (6), Balaguer (1).

Globalcaja Ciudad Encantada (10+14): Hita, Pérez-Ortiz (1), Nacho, Gavor (2), Simonet (3), Sorrentino, Garza (2) (set inicial), Ángel Pérez (6), Juanjo, Fernández (5), Mendoza (1), Inestrosa (2), Sifré (1), Gastón (1).

Parcials cada cinc minuts: 1-1, 5-2, 8-4, 11-5, 14-8, 19-10 (mitja part), 22-11, 28-14, 30-17, 33-18, 35-22, 38-24 (final).

Àrbitres: Garcia Mosquera i Ríos Martín.

Tornar a dalt