Arrenca l’Asobal al Palau

Arrenca l’Asobal al Palau

El FC Barcelona Intersport juga la primera jornada de la Lliga Asobal, dimarts a les 18 h, davant l’Helvetia Anaitasuna

Torna la Lliga Asobal al Palau i el vigent campió de les dues darreres temporades, el FC Barcelona Intersport, la inicia davant un dels històrics de l’handbol estatal, com és l’Helvetia Anatasuna, que viu la seva segona temporada Asobal.

Seriositat i caràcter

Helvetia Anaitasuna viurà la segona temporada a la màxima categoria de l’handbol estatal, on va retornar 28 anys després de la seva darrera participació. De la mà d’Aitor Etxaburu, exjugador del FC Barcelona d’handbol de l’any 1986 al 1988, els navarresos han fet un planter sòlid per afrontar el repte de l’Asobal.

Van finalitzar en dotzena posició la temporada passada i les incorporacions de Meoki al central, Novelle al lateral i la consistència, a la porteria, de l’argentí Matias Schulz, presenten un bloc per poder lluitar sense problemes en la màxima competició de l’handbol estatal.

Els dos partits que navarresos i catalans van jugar la temporada passada van caure del costat blaugrana. A la segona jornada, a Pamplona, els blaugranes es van imposar per 23 a 35 i a la segona volta al Palau, jornada 17, ho van tornar a fer per 32 a 18.

Concentració després de la Supercopa

El FC Barcelona Intersport afronta la primera jornada de Lliga després del triomf a Madrid davant el BM Atlètic de Madrid, a la Supercopa Asobal. Aquest triomf dóna fe de l’estat de forma dels blaugranes, però Pascual, a la roda de premsa prèvia, va fer una demanda a “tenir molta cura” en el partit davant Anaitasuna.

Amb un entrenament per preparar el partit davant Anaitasuna, Xavi Pascual només té la baixa de Juanín García, que està a la part final del procés de recuperació de la lesió que va tenir al soli de la cama dreta.

Abans d’iniciar-se el partit, els blaugranes oferiran a l’afició del Palau els dos títols que ja ha conquerit el Barça d’handbol aquesta temporada, la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut