Amb el Kadetten, pas endavant al liderat definitiu

Amb el Kadetten, pas endavant al liderat definitiu

El FC Barcelona Intersport busca un triomf davant els suïssos per avançar cap al liderat definitiu del seu grup de Champions

Dissabte a les 16.15 h, al Palau Blaugrana  i en directe per Esport3, el Barça d’handbol buscarà el setè triomf, en set partits, a la VELUX EHF Champions League. Superar el Kadetten Schaffhausen seria un pas més cap al liderat definitiu del grup.

A sumar abans del ‘rush’ final

Els blaugranes disputaran el darrer partit de Champions fins al mes de febrer. L’aturada amb motiu de la disputa del Mundial fa que el partit contra el Kadetten sigui el darrer de Champions del 2012.

Per a aquest partit Pascual podrà disposar de tots els seus efectius. Els setze jugadors sèniors saltaran a la pista del Palau Blaugrana per defensar els colors blaugrana, en un partit que obre un dens calendari per a l’handbol blaugrana.

Els tres enfrontaments previs entre catalans i suïssos han caigut del costat blaugrana. L’estadística global entre el FC Barcelona d’handbol i els equips helvètics és clarament favorable al Barça, amb 13 triomfs barcelonistes, un empat i una derrota.

Amb fam de punts

El Kadetten Schaffhausen arriba al Palau amb la necessitat de sumar punts per entrar, per tercer any consecutiu, en els vuitens de final de la Champions d’handbol. Els suïssos són els sisens classificats del grup amb un triomf en sis jornades.

Els suïssos van canviar el seu entrenador, Petr Hrachovec, pel suís Urs Schärer i arriben a Barcelona amb el seu referent organitzador, Peter Kukucka, recuperat de les molèsties físiques que l’havien apartat dels darrers partits.

Dos són els homes que centren el joc ofensiu dels suïssos, el lateral alemany Cristian Dissinger, amb 28 gols en sis jornades de Champions, i Aleksandar Stojanovic, amb 23 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut