fcb.portal.reset.password

'Pasqui' fa balanç de la temporada/FOTO:ARXIU-FCB

Arriba el final de la temporada i arriba el moment de fer balanç. En l’handbol blaugrana el balanç prové de Xavi Pascual, un home que ha viscut a la banqueta el joc i els esdeveniments d'aquesta secció durant el curs que ara finalitza.

Molta satisfacció

Pascual va parlar als micròfons de Barça TV per valorar la temporada de l’handbol blaugrana. Pel que fa a quina nota posava al rendiment de l’equip, el tècnic va explicar: “És difícil posar una nota. Jo estic molt satisfet i orgullós del que ha fet l’equip”.

“Estic molt satisfet per haver aconseguit el títol de Lliga, i especialment perquè ho hem fet per segona vegada consecutiva”, explicava Pascual.

El tècnic blaugrana continuava així la seva valoració: “Hem lluitat per tot gairebé fins a la final, i aconseguir la Lliga fa que la temporada sigui molt bona. Hem perdut la final de Copa i ens han eliminat de la Champions, aquests són els temes que cal millorar, però és ben clar que quan jugues amb equips de tant nivell és difícil guanyar-ho tot”.

Tranquil·litat pel futur

Quant al futur de l’equip, l’entrenador blaugrana volia transmetre un missatge de tranquil·litat: “Nosaltres serem un equip competitiu. És clar que hi ha jugadors que han sortit i i que n'hi ha d’altres que cal veure què passarà, però el que garanteixo és que el Barça d’handbol estarà lluitant per tots els títols”.

En aquesta mateixa línia, Pascual afirmava: “L’equip serà competitiu i intentarà assolir el màxim de títols possibles”

L’any més dur per a Pascual

Pel que fa a si aquesta temporada, amb el títol de Lliga aconseguit, havia estat especial, l'entrenador de l’handbol blaugrana va comentar: “Aquest ha estat l’any més dur dels que porto aquí. No per motius esportius, sinó per motius personals i pel que ha viscut l’equip”

Encara treballant

Pascual, que no està encara de vacances, comentava: “Encara estic treballant per tancar coses d’aquesta temporada i per preparar bé la pretemporada, que serà molt dura, ja que serà un any amb Jocs i Campionat del Món. Espero poder anar-me'n de vacances d'aquí a uns 15 dies”.

Tornar a dalt