fcb.portal.reset.password

Entrenament handbol agost

Abans d'agafar l'AVE, el tècnic del Barça Intersport, Xavi Pascual, així com també el capità Laszlo Nagy i Viran Morros han explicat quines són les seves sensacions abans de disputar la Supercopa Asobal contra l'Atlètic de Madrid, l'antic Ciudad Real. Pascual s'enduu 17 jugadors a la capital espanyola i demà a la tarda donarà la llista dels 16 convocats per al partit.

Xavi Pascual

"És un rival molt complicat que juga a casa, però nosaltres, en la mesura en què estem de la temporada i havent acabat la pretemporada, crec que estem en condicions, com a mínim, de competir. Seria important començar el curs de la mateixa manera que vam acabar l'anterior, amb un títol, però hem de tenir present que som on som. Duem cinc setmanes d'entrenament i anirem de menys a més. Qualsevol títol, haguéssim guanyat o no la temporada passada, és un títol i el volem guanyar, sabent que és difícil guanyar a camp contrari i amb tot el que ens hi trobarem".

"La incorporació d'Edu Fernández a la posició de pivot li dóna un canvi amb el Julen, i Nikolaj Markussen a l'esquerra li dóna més capacitat de llançament exterior. Crec que és un jugador amb molt de futur i que segur que li traurà suc. Per tant, ell ha aconseguit més eines i intentarem rebatre-les com puguem".

Laszlo Nagy

"Crec que la Supercopa té molt de valor. Si l'equip pot aconseguir començar aquesta temporada tal com vam acabar l'anterior, amb el primer títol, seria molt important".

"L'Atlètic de Madrid segueix igual de bé, ja que fa tres o quatre anys que l'equip juga a un nivell molt alt. Crec que el grup no ha canviat gaire, perquè té el mateix estil de joc que l'any passat".

Viran Morros

"Segur que encara hi ha detalls que hem de polir, però l'equip està amb molta moral, amb moltes ganes i amb molta il·lusió d'aconseguir el primer títol de l'any. A mi, personalment, encara me'n fa més, perquè és el meu primer títol després de la tornada, així que en tinc moltes ganes".

"No és el mateix club però sí que és el mateix equip, i la plantilla i el cos tècnic són els mateixos; per tant, són els meus excompanys i és com si jugués contra el meu exequip. En aquests partits sempre hi ha emocions i sentiments, però, un cop estàs a la pista, tot marxa i l'únic que vols és guanyar. Ara lluito per aquests colors i ho faré amb totes les forces del món perquè és el que vull: guanyar el primer títol de l'any".

Tornar a dalt