fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual ha tornat a entrenar el Barça Intersport / FOTO: Arxiu FCB

Xavi Pascual afrontarà el seu primer partit aquest diumenge (18 h Teledeporte) contra el Caja 3 BM Aragó després de la seva baixa, que l’ha mantingut allunyat de les pistes des del desembre passat. L'entrenador blaugrana s’ha trobat bé en la tornada, i ha explicat que s’ha centrat a “preparar el partit de diumenge intentant treure els dos punts al camp de l’Aragó”.

El tècnic del Barça d'handbol encara el seu primer repte, després de la tornada, conscient de la dificultat del duel contra l’Aragó: “És una pista molt complicada per a nosaltres, l’any passat ens va costar molt guanyar”. Xavi Pascual ha destacat que “és un dels partits difícils que sempre, quan et donen el calendari, el tens present”, però ha remarcat que “nosaltres sabem el que volem i intentarem donar el màxim i emportar-nos els dos punts cap a aquí”.

“He estat seguint l’equip”

A pesar d’estar de baixa, l’entrenador del Barça Intersport no ha deixat de seguir els seus jugadors. “L’equip ha estat molt bé, i ho continua estant; portem una bona línia des de fa temps”, ha apuntat Xavi Pascual en la roda de premsa de dissabte prèvia al partit corresponent a la vintena jornada de la Lliga Asobal.

Un conjunt amb esperit

El Barça Intersport és un equip amb una filosofia pròpia. Així ho ha explicat el seu entrenador: “Hem aconseguit que l’equip tingui una filosofia de joc, un esperit. Quan vas a veure el Barça d’handbol saps el que veus, no enganyem ningú”. Xavi Pascual ha declarat que “l’equip ha identificat aquest joc, i tenim jugadors que els va bé aquest model”.

Així i tot, el tècnic ha remarcat que el mèrit d’haver aconseguit això és dels jugadors. “Arriba un moment en què els protagonistes de tot això són els jugadors; nosaltres ajudem, però ells són els protagonistes”, ha afirmat Pascual, i ha afegit que “si l’equip guanya, és absolutament mèrit d’ells”.

Elogis cap a l’equip tècnic

Xavi Pascual està molt content amb la feina que han dut a terme els seus companys durant la seva absència, tal com ha explicat en la roda de premsa. “La tasca de portar un equip professional com el nostre, és impossible que recaigui només en una persona. Una de les tasques més importants que té un entrenador és saber escollir la gent que té al seu costat”, ha explicat el tècnic del Barça d’handbol, i ha afegit que “m’equivoco en molts partits, en molts entrenaments, però hi ha una cosa en la qual no m’he equivocat, que és en la d'escollir la gent que tinc al meu costat per treballar”.

Tornar a dalt