fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, adreçant-se al públic del Palau / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Xavi Pascual estava afònic però molt content aquest dissabte a la tarda. I és que el FCB Intersport s’ha proclamat campió de Lliga per segona vegada consecutiva després d’haver-se imposat al BM Torrevella per 38 a 28. El tècnic blaugrana tenia un rajolí de veu després de finalitzar la celebració, tot i que aquest handicap no li ha prohibit expressar l’alegria que sentia. “Estic orgullosíssim d’aquest equip”, és la frase que més cops ha repetit Xavi Pascual en diferents mitjans de comunicació.

Pascual ha volgut remarcar que la Lliga és “mèrit absolut dels jugadors, que donen el màxim del que tenen”, i una bona prova d’això és la temporada “extraordinària” que han fet. Per aquests motius, l’entrenador del Barça Intersport considerava que “ens mereixíem guanyar un títol gran” com a recompensa.

Llarg patiment amb recompensa

Mentre Xavi Pascual destacava el mèrit dels jugadors, el capità Nagy ha volgut dedicar el títol al seu entrenador i posar èmfasi en el patiment que ha tingut l’equip al llarg de la temporada: “Ha estat una temporada molt llarga i amb moltes dificultats, però hem fet un treball molt dur i hem aguantat fins al final”. El jugador hongarès no ha volgut parlar sobre el seu futur al Barça i tan sols ha manifestat que “tinc contracte fins al 2013. Ja veurem què passa. Els dos clubs han de negociar”.

A banda del tècnic i del capità, a continuació reproduïm les declaracions de tots els protagonistes:

Aguirrezabalaga:

“La pena ha estat que porto tres setmanes amb la lesió que em vaig fer a la Lliga Europea i no he pogut ajudar l’equip, però estic molt content per la resta de l’any i per l’equip, ja que ha estat una Lliga molt difícil i molt dura”.

Noddesbo:

“Ha estat una temporada molt llarga. Tinc moltes ganes d’anar-me’n de vacances”.

Igropulo:

“No puc parlar gaire i menys en castellà. No em surten les paraules. Estic molt emocionat”.

Victor Tomás:

“Està clar que ha estat una Lliga molt patida, molt lluitada, i que l’hem guanyat per un gol de diferència respecte a l’Atlètic de Madrid. Recomano que segueixin l’handbol, que, com s’ha pogut veure, és un esport molt apassionant”.

Saric:

“Després de l’any que hem tingut, quan es guanya el títol s’oblida tot. L’important és que seguim guanyant títols i que pugem de nivell. Aquesta afició sempre ens ha donat una empenta enorme, sense ells no podríem haver arribat on ho hem fet”.

Ugalde:

“Estic molt content, després d’haver aconseguit aquesta Lliga tan difícil, però alhora trist, perquè porto molts anys aquí al Barça. He crescut com a jugador i com a persona, i estic molt agraït al Club pels valors que m’ha inculcat”.

Entrerríos:

“Tenim la tranquil·litat d’haver acabat l’any i aquesta recompensa ens deixa un molt bon regust de boca”.

Rutenka:

“És important que haguem pogut guanyar la Lliga un altre any consecutiu després d’un any molt llarg i amb molts canvis. Estic molt content i felicito tot l’equip i tots els aficionats”.

“És impressionant”

Eduard Coll, directiu responsable de la secció d’handbol, ha remarcat que l’equip “mereixia un títol com aquest”. Coll ha manifestat que és “molt difícil” guanyar una Lliga per segon any consecutiu, cosa que es tradueix en una fita “impressionant” després de l’any tan “dur” que ha tingut l’equip.

Manteig a Xavi Pascual

Durant la celebració del títol, Víctor Tomás ha convidat els jugadors que podrien no continuar al Club la temporada següent a adreçar-se al públic. Després dels seus parlaments, els jugadors han mantejat Xavi Pascual.

Tornar a dalt