fcb.portal.reset.password

(Foto: AFP)

La selecció espanyola d'handbol es concentrarà diumenge 30 d'octubre a Barcelona per preparar la disputa de la Supercup d'Alemanya, competició que reuneix algunes de les millors seleccions europees. Valero Rivera ha inclòs a la convocatòria sis jugadors del Barça Intersport. Es tracta dels centrals Raúl Entrerríos i Dani Sarmiento, els extrems Cristian Ugalde i Albert Rocas i els laterals Mikel Aguirrezabalaga i Viran Morros. L'equip blaugrana és el que més jugadors hi aporta, seguit de l'Atlètic de Madrid, amb quatre.

El 2 de novembre, els setze jugadors convocats viatjaran a Berlín per disputar la Supercup. Els de Valero Rivera s'enfrontaran a Suècia (3 de novembre, 20.40 h), Alemanya (6 de novembre, 15.30 h) i Dinamarca (5 de novembre, 16.10 h).

Juanín, Tomás i Ariño faran controls mèdics

A més dels convocats per a la Supercup, deu jugadors més assistiran dilluns a un control mèdic i fisiològic, ja que formen part del gruix de 26 homes amb qui Valero Rivera té pensat treballar per al proper Europeu de Sèrbia 2012 i els Jocs Olímpics. En aquest grup són inclosos tres jugadors més del Barça Intersport: Juanín García, Víctor Tomás i Aitor Ariño.

Tornar a dalt