fcb.portal.reset.password

Mikel Aguirrezabalaga, un dels jugadors crescuts a l'handbol formatiu.Foto:Arxiu-FCB

La selecció espanyola jugarà a Alacant els dies 6, 7 i 8 d’abril davant Algèria, Polònia i Sèrbia per intentar classificar-se per als Jocs de Londres. El seleccionador estatal, Valero Rivera, ha convocat set jugadors que van estar a les categories de formació de l’handbol del FC Barcelona.

Els blaugranes actuals

Quatre són els jugadors del FC Barcelona que han sorgit de les categories de formació, que són al FC Barcelona Intersport i que disputaran la fase de classificació pels Jocs Olímpics.

Víctor Tomás i Cristian Ugalde van ingressar al Club a les categories de formació i van seguir el seu camí, passant pels diversos equips de la base, fins a arribar al primer equip.

Mikel Aguirrezabalaga i Viran Morros van estar a les categories de formació de l’handbol blaugrana i després d’un periple per l’Asobal van tornar a Barcelona.

Els antics blaugranes

Tres són els jugadors que van militar a les categories formatives de l’handbol blaugrana i que ara ho fan en altres clubs. El lateral Jorge Maqueda, que ara juga al Caja3 BM Aragó, va créixer a l’handbol base blaugrana.

El porter del BM Valladolid, José Manuel Sierra, va arribar a Barcelona des de Huelva i va estar quatre anys sota la disciplina blaugrana.

Per la seva banda, l’extrem Valero Rivera Folch va créixer a les categories formatives del Club, i, després de jugar en diversos equips de l’Asobal, ara juga a l’exigent Lliga francesa amb el Nantes.

Tornar a dalt