fcb.portal.reset.password

FOTO: www.rfebm.net

Eren a seixanta minuts de segellar el pas als Jocs Olímpics de Londres i ho han aconseguit. Quan només falta un partit perquè finalitzi el Preolímpic disputat a Alacant, la selecció espanyola dirigida per Valero Rivera assoleix el seu objectiu. I és que el conjunt estatal ha vençut els seus dos primers partits d’aquesta lligueta classificatòria davant Sèrbia i Algèria i lluitarà per aconseguir una medalla als JJOO del 2012.

D’aquesta manera, els jugadors blaugrana Mikel Aguirrezabalaga, Viran Morros, Víctor Tomás, Albert Rocas, Cristian Ugalde, Sarmiento i Entrerríos, convocats per Valero Rivera, han fet possible aquesta classificació.

Tràmit davant Polònia

Així doncs, el duel d’aquest diumenge davant el combinat polonès pot servir als espanyols per finalitzar el Preolímpic sense cap derrota. El rival, per la seva banda, es juga la seva presència als Jocs de Londres.

Més representació blaugrana

Jernemyr i el porter Johan Sjöstrand també han aconseguit l’accés a Londres 2012 amb la selecció de Suècia després de vèncer els seus dos compromisos del Preolímpic davant Macedònia (27-23) i Brasil (25-20). El blaugrana Oneto, per la seva banda, no ha pogut evitar l’absència de la selecció xilena als Jocs Olímpics.

Tornar a dalt