fcb.portal.reset.password

Saric preparat per al repte de dissabte.Foto:Arxiu-FCB

La setmana passada es donava a conèixer la renovació de Daniel Saric com a porter del FC Barcelona Intersport fins a la fi de la temporada 2015/16.

Aquest fet i la proximitat del partit d’aquest dissabte, on si el Barça Intersport supera el BM Atlètic de Madrid es proclamarà campió de Lliga, han fet que Saric expliqués a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat quines són les seves sensacions en aquests moments decisius de la temporada.

Aquesta renovació és una renovació de continuïtat per a vostè i per a l’equip?

“Per mi és una gran notícia poder continuar quatre anys més al millor club del món. Gaudeixo com a jugador i com a persona i seguiré treballant per guanyar els màxims títols possibles, que és del que es tracta en aquest club”.

Com valora la confiança que el club ha dipositat en vostè?

“El Barça buscava un porter que aportés seguretat tant a dins com a fora de la pista i jo, amb el meu treball, els he demostrat que tenia les qualitats que el Club buscava i això ens ha permès arribar a un acord. Agraeixo plenament que hagin apostat per mi i ara he de donar-ho tot per aconseguir més títols”.

Tal com estan les coses en l'àmbit econòmic dins el món de l’handbol, creu que la seva continuïtat té més valor?

“El FC Barcelona et dóna seguretat. Pots estar tranquil i jugar amb aquesta tranquil·litat per donar el 100x100 del teu rendiment en benefici de l’equip. Tenim un planter enorme i el Club ha d’esperar el millor de nosaltres”.

Vostè i el Barça han creat un vincle especial?

“Abans d’arribar a Barcelona ja coneixia la grandesa del FC Barcelona i ho he confirmat un cop aquí. Al Barça cuiden molt els jugadors i sempre tenim gent al voltant nostre perquè tot funcioni. Tot plegat fa que únicament pensem a entrenar, treballar i guanyar”.

Va arribar a Barcelona molt discretament i ara és tot un referent. Com s’aconsegueix això?

“La meva carrera com a jugador d’handbol ha estat d’anar pas a pas fins a arribar al Barça. Vaig venir en el meu millor moment i venir al Barça és el millor que he fet a la meva carrera esportiva”.

I ara el repte de la Lliga Asobal, aquest dissabte davant el BM Atlètic de Madrid…

“És un moment clau per al Club i al vestidor en som conscients. Sabem el que ens juguem dissabte. El vestidor espera el partit amb molts ànims i amb una gran concentració”.

“No som a la Final a Quatre, però això forma part del passat i hem de mirar endavant. És un partit vital per ser campions de Lliga”.

Guanyar dissabte és una qüestió d’ambició i d’obligació?

“Sense ambició no pots jugar al Barça i amb l’obligació has de saber jugar, ja que ets el Barça i jugues a casa”.

“A més, estic convençut de guanyar perquè és clau per a nosaltres i perquè el Palau ple ens dóna la confiança per assolir-ho”.

Saric, a més, té un vincle especial amb el públic del Palau. Com s’ho ha fet?

“El públic del Palau sempre s’entrega amb nosaltres i és el nostre vuitè jugador. Quan són al nostre costat fa que donem sempre més, ens ajuden a fer l’últim esforç”

Tornar a dalt