fcb.portal.reset.password

Rubiella explica com es prepara un partit a 15 dies vista. Foto:Miguel Ruíz-FCB

Després de vèncer per 30 a 34 a Lleó, l’handbol blaugrana té 15 dies per preparar el partit davant el Torrevella. La cita serà el dia 2 de juny a les 18 h al Palau. Una cita on els blaugranes poden proclamar-se campions de l’Asobal.

No és habitual tenir 15 dies per preparar un únic partit i més un partit que pot donar la Lliga als blaugranes. El segon entrenador blaugrana, Toni Rubiella, explica quin serà el treball a seguir pels blaugranes durant aquests dies.

Recuperar i alliberar la tensió

Rubiella explica que la feina s’ha dividit en dues parts a causa que “l’equip ha viscut molta tensió competitiva”. “Hi ha hagut dos partits seguits, com han estat el BM Atlètic de Madrid i l’Ademar Lleó, on s’ha viscut molta tensió”, ha afegit.

“En aquesta primera setmana, la recuperació serà l’eix central de la feina. Farem treball físic i de lliure, per alliberar la tensió competitiva”, explica l’entrenador ajudant de Xavi Pascual.

Descans i treball tàctic

Els tècnics donaran tres dies de descans a la fi de l’actual setmana, per reprendre el treball a inicis de la setmana que ve. “A la segona setmana ja el treball serà tàctic, de cara a preparar el partit de Torrevella”.

Toni Rubiella explicava: “Donem prioritat a un cert relax psicològic durant la primera part dels 15 dies i després farem la preparació habitual que realitzem per a un partit de competició oficial”.

“En resum, apuntava el tècnic blaugrana, els dos centres d’atenció seran que treballarem la recuperació i la tàctica”.

Tornar a dalt