fcb.portal.reset.password

Hansen, un dels homes claus de l'AG Copenhagen, en la seva etapa blaugrana. Foto:Arxiu-FCB

Toni Rubiella és l’home que primer estudia a fons el joc dels rivals del FC Barcelona Intersport. Després de veure una gran quantitat de partits de l’AG Copenhaguen, l’entrenador ajudant de Xavi Pascual explica com és el joc danès i les claus per arribar a la Final a Quatre

Equilibri en el joc

Rubiella destaca l’equilibri dels danesos, en totes les facetes del joc: “Tenen un joc molt equilibrat entre l’atac, la defensa i la porteria. Juguen un handbol molt ràpid amb canvis de dos jugadors entre atac i defensa”.

Si hi ha un aspecte que el tècnic blaugrana destaca és que “el seu contraatac és el seu punt fort” i que “la seva defensa, 6-0, és molt sòlida, especialment en el centre”.

“Tenen dos extrems, com Ekberg i Sigurdsson, que són molt bons finalitzadors i excel·lents a l’hora de córrer contraatac. Cal destacar l’aportació que fa Rene Toft Hansen a la posició de pivot”, apuntava Rubiella.

L’aportació dels exblaugranes

A les files de l’AG Copenhaguen juguen tres jugadors, Kasper Hvidt, Mikkel Hansen i Joachim Boldsen, que van vestir la samarreta blaugrana i que són part vital del joc dels danesos.

“Kasper Hvidt els aporta el punt de seguretat, experiència i veterania a la porteria. Tot això ho combina amb una gran qualitat tècnica”, explicava el tècnic blaugrana.

Del lateral Mikkel Hansen, Rubiella recordava: “Ha estat escollit el millor jugador del món. Poc més a dir. Destacaria la seva capacitat de llançament en el joc posicional”.

“Boldsen els aporta solidesa defensiva i és un gran passador en la primera fase del seu demolidor contraatac. A més, com ja va demostrar a Barcelona, és un jugador que aporta molt dins del vestidor”, apunta Rubiella.

Les claus

El segon entrenador blaugrana es mostrava molt precís a l’hora de definir quines serien les claus per superar l’eliminatòria davant l’AG Copenhaguen i assolir la Final a Quatre, per tercer any consecutiu: “Les claus per superar l’eliminatòria recauen a jugar al 100x100 de la nostra capacitat, mantenir el nostre encert i poder aturar el seu joc de contraatac”.

Tornar a dalt