fcb.portal.reset.password

Nagy, entrenant-se / FOTO: ARXIU FCB

Un cop finalitzat el període de vacances, el FC Barcelona Intersport torna a l'activitat i ho fa en 'petit comitè', ja que la disputa del Campionat d'Europa de seleccions deixa els blaugranes sense gran part de la seva plantilla.

Amb pocs efectius

Sense els 10 jugadors que estan jugant a l'Europeu i sense Rutenka, que està jugant amb Bielorússia la fase classificatòria per al Mundial 2013, i sense Oneto, que es reincorporarà al llarg de la setmana, els blaugranes iniciaran de nou el treball.

Saric, Aguirrezabalaga, Rocas, Nagy i Noddesbo, aquest darrer en procés de recuperació de la lumbàlgia mecànica que l'ha deixat fora de l'Europeu, són els jugadors que estaran a les ordres de Toni Rubiella per retornar a la feina.

Treball de condicionament

Durant aquesta primera setmana, l'objectiu de la feina és el condicionament físic general. La cursa i el treball al gimnàs seran la base de la tasca que faran els jugadors del Barça Intersport que queden a Barcelona.

El primer entrenament dels blaugranes serà dilluns a les 10 h. Els jugadors estan citats al Palau per sortir cap al Miniestadi, on faran la sessió de cursa matinal. A la tarda, el gimnàs agafarà el relleu.

Tornar a dalt