fcb.portal.reset.password

Francesc 'Quico' López Balcells i Eduard Coll / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Aquest divendres s'ha presentat l'Associació de Veterans del Barça d'Handbol, que comptarà amb Francesc 'Quico' López Balcells com a president de l'agrupació. L'acte, celebrat a la sala de premsa del Palau Blaugrana i que ha comptat amb la presència del directiu responsable de l'handbol Eduard Coll, ha estat presenciat per exjugadors com Òscar Grau, Enric Masip, David Barrufet o Valero Rivera, també tècnic de la secció.

Objectius de l'Associació

L'objectiu de l'Associació de Veterans del Barça d'Handbol és aplegar tots aquells que han jugat i han tingut vinculació amb la secció d'handbol al llarg de la seva història. També existeix la voluntat de servei de fer més gran l'handbol blaugrana dins la perspectiva dels antics jugadors col·laborant amb el club per fer créixer més l'handbol del Barça.

Un dels altres punts és fomentar la unió i companyonia entre els associats, ajudant aquells que tinguin qualsevol tipus de dificultat, i alhora treballar per organitzar actes esportius vinculats als veterans de l'handbol.

Finalment, l'Associació de Veterans pretén col·laborar amb els actes socials de la secció i,  especialment, atendre aquells requeriments que arribin de les penyes, socis i altres estaments vinculats a l'handbol i al Club.

Qui en pot ser membre?

Poden formar part de l'Associació de Veterans del Barça d'Handbol aquelles persones que hagin estat jugadors, entrenadors, delegats, etc., que hagin tingut fitxa del FC Barcelona d'handbol. També hi haurà l'opció de ser membre simpatitzant per a aquelles persones que en vulguin formar part i no compleixen el primer requisit.

Per a més informació i contacte: veteranshandbolfcb@gmail.com

Tornar a dalt