fcb.portal.reset.password

Pascual ha destacat el valor d'aquesta victòria. (Foto: Miguel Ruiz - FCB)

La treballada victòria davant el Chambéry (28-25) en la primera jornada de la Lliga de Campions ha estat un premi a la capacitat de reacció blaugrana. El tècnic Xavi Pascual ha destacat la qualitat de l'equip francès i ha advertit que la resta d'equips plantaran cara al Barça Intersport, vigent campió d'Europa.

Xavi Pascual

"El resultat ha estat just pel que s'ha vist al partit. El rival ha jugat molt bé. No sempre tot el partit depèn del que fa el Barça, també del que fa l'altre equip. Potser no ha estat el nostre millor partit aquesta temporada, però són partits que has de guanyar i si és amb un rival així encara té més valor."

"Aquest any la Champions serà duríssima, perquè tothom voldrà guanyar el Barça; ja ha estat així sempre, i ara ho serà encara més. Ens hem de posar les piles."

Daniel Saric

"Hem fet una primera part una mica trista, insegurs en atac. Per la nostra qualitat, havíem de guanyar aquest partit amb un rival directe i hem fet una segona part molt bona. M'hauria agradat guanyar per més diferència, però estem contents del resultat, perquè el Chambéry és un equip seriós amb el qual sempre tenim problemes."

"No sé què més hem de fer perquè la gent vingui a donar-nos suport. Estem demostrant que aquest equip val molt. Sempre demano al públic que vingui. Quan m'animen em sento orgullós de jugar aquí. Espero que en els propers partits de Champions vingui més gent."

Albert Rocas

"Aquests últims anys ens està costant arrencar en la fase de grups. És complicat estar al cent per cent tota la temporada, nosaltres som una mica dièsel, ens costa arrencar, però aquest any estem treballant molt per millorar això i poder arribar en millors opcions que l'any passat."

"Els que hem vingut aquí a jugar amb altres equips sabem la màgia que té el Palau quan és ple. Jo crec que avui s'ha vist un bon espectacle, i crec que això a la gent li agrada. És complicat per a nosaltres, però estem lluitant perquè la gent s'animi a venir ."

Tornar a dalt