fcb.portal.reset.password

(Foto: Arxiu FCB)

El Barça Intersport ha fet l'últim entrenament al Palau abans de rebre dissabte a les 18.30h el Naturhouse La Rioja a la primera jornada de la Lliga Asobal. "Ja tenim ganes que comenci la lliga", ha afirmat el tècnic Xavi Pascual en finalitzar l'entrenament. "Esperem que la gent ens ajudi tot i que l'horari no és gaire bo", afegeix, ja que coincideix amb el partit que els de Guardiola juguen a Anoeta contra la Reial Societat (18h).

Començar de zero per defensar el títol

L'equip blaugrana defensa títol aquesta temporada, però Pascual ha posta el comptaquilòmetres a zero. "Només pensem en què hem de sumar els dos primers punts. Això és molt llarg i requereix la màxima atenció", adverteix Pascual. L'antic Ciudad Real, ara com a Atlètic de Madrid, serà una vegada més el rival a batre. "Un equip que l'any passat és subcampió de lliga i d'europa, vol dir que s'ha quedat a les portes de guanyar els dos títols. A més ha sumat dos rivals nous i el fan un rival temible", assegura el tècnic blaugrana.

Un rival exigent

Però abans de pensar en l'equip madrileny, els blaugranes han de tenir en consideració a molts altres rivals. Sense anar més lluny el de la primera jornada, el Naturhouse la Rioja. "És un equip que juga molt bé a l'handbol, té un model molt assolit de fa temps, sempre ens planteja problemes. Haurem d'estar desperts i treballar bé en defensa perquè sabem que el ritme de partit serà elevat, a ells els hi agrada córrer".

Tornar a dalt