fcb.portal.reset.password

Foto: Arxiu-FCB

Els blaugranes afrontaven el partit davant l'BM Antequera amb només dos dies d'entrenament amb el conjunt de l'equip. L'aturada per la disputa dels partits de seleccions ha fet que els blaugranes no es poguessin entrenar plegats fins dimecres passat.

Sense pèrdua de ritme

Malgrat el poc temps que han tingut per entrenar-se, Pascual ha comentat que l'equip havia jugat "en la mateixa línia de com hem entrenat aquests dos dies. Després que els jugadors vénen de la selecció sempre costa una mica"

A més, en la roda de premsa posterior a la victòria davant l'BM Antequera, ha volgut destacar que "en tot moment, l'equip ha estat concentrat i s'ha notat en el partit, ja que ha tingut el mateix ritme que en els dos dies d'entrenament".

No és una Lliga de dos

Pascual ha volgut destacar, també, que l'Asobal "no és una Lliga de dos equips. És una Lliga en què nosaltres i l'Atlètic de Madrid, respecte als altres equips, som aspirants a guanyar-la, però no és una Lliga de dos. Per guanyar com hem guanyat avui ens costa moltíssim. L'equip ha fet un gran esforç"

"Per guanyar fora de casa l'equip també s'ha d'esforçar, i dir que no és així és una mica com menysprear el seu treball", afirmava amb contundència l'entrenador del FC Barcelona Intersport.

Pascual ha afegit, finalment, que "fora de casa és molt complicat i no et pots despistar. A l'Asobal no pots perdre cap punt. L'estrès competitiu és constant. Hi ha dos aspirants, però ni de bon tros és una Lliga de dos".

Tornar a dalt