fcb.portal.reset.password

Pascual, satisfet del partit del seu equip (Foto: Arxiu - FCB)

"Els jugadors són conscients quan fem les coses bé i quan no les fem tan bé. Avui hem fet una primera part molt bona i una segona igual d'excel•lent. Ens volíem treure el regust de l'altre dia". Amb aquestes paraules Xavi Pascual, l'entrenador del Barça Intersport, ha volgut felicitar els seus jugadors pel gran partit fet a Guadalajara , que ha tingut un doble reconeixement: a l'esforç de l'equip i per deixar enrere les sensacions amb què van acabar diumenge contra el Port Sagunt.

"La única cosa que no està permesa és la falta d'actitud. De vegades tens més o menys encert", ha continuat Pasqui. En aquesta ocasió, l'handbol realitzat pel seu equip ha estat imparable, amb un ritme de vertigen: "Hem treballat molt bé, amb molta força. Els jugadors que han sortit des de la banqueta també han imprès aquest ritme. Hem sabut superar els moments d'inferioritat tant els ofensius com els defensius molt bé. La nostra fita és donar el màxim amb les eines que tenim".

Dissabte comienza la Champions

El Barça Intersport arribarà demà pel matí a Barcelona des de Guadalajara i ja es posarà a preparar el partit de dissabte contra el Chambery, que és el debut a la Champions League, títol que defensa.

"El Chambery és un rival molt dur, molt defensiu. Aquesta pretemporada vam empatar amb ells i l'any passat vam perdre. Hem de sortir posats, al 100% perquè volem arrencar bé a Europa", ha assegurat Pasqui.

Tornar a dalt