fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual només pensa en el triomf/ FOTO: ARXIU FCB

Després del darrer entrenament del FC Barcelona Intersport, abans del partit de dissabte a les 20.15 h al Palau davant el BM Atlètic de Madrid, Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius. La dificultat del rival i el suport del públic del Palau han estat els temes més destacats pel tècnic blaugrana.

El Palau dels grans dies

Ahir es comunicava que les entrades amb visibilitat completa per al partit de dissabte estaven esgotades. Malgrat això, els socis –amb entrada gratuïta- i els aficionats encara tenen entrades disponibles.

Aquest fet no ha passat per alt al tècnic blaugrana, que ha manifestat: “Sabem que encara queden entrades per venir al Palau, necessitem el Palau ple, que la gent ens ajudi com ho ha fet sempre i en especial en els darrers partits europeus al Palau”.

Centrat en la victòria

Preguntat sobre els diversos escenaris, depenent del resultat entre el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid, Pascual ha estat clar: “Sabem que l’Atlètic és un equip de grandíssim nivell. Qualsevol resultat es pot produir, però jo només penso a guanyar demà”.

El tècnic blaugrana ha volgut reivindicar l’excel·lent trajectòria del Barça d’handbol a l’Asobal: “Ens hem guanyat la possibilitat d’assolir la Lliga a casa”, però també ha volgut precisar: “És difícil perquè entre dos grans equips com nosaltres i l’Atlètic de Madrid, el factor camp no és l’única clau, hi intervenen molts factors”.

“Ens trobarem sobre la pista dos dels millors equips d’Europa. Les porteries, les defenses i les accions d’u contra u poden ser els factors que desequilibrin el partit cap a un costat o l’altre”, ha precisat Pascual, amb referència a les claus del partit contra l’Atlètic de Madrid.

Tornar a dalt