fcb.portal.reset.password

(Foto: Arxiu FCB)

L'entrenador barcelonista reconeix que espera un rival "crescut" després d'haver guanyat el primer partit de la Lliga de Campions per més de 10 gols: "És un rival perillosíssim. Potser no té el nom d'altres conjunts europeus com el Veszprém, el Zagreb, el Montpeller i els equips alemanys, però serà un rival dur. És un bon equip, bastant conjuntat, malgrat que ha perdut algun jugador respecte a l'equip de l'anterior temporada. Es tracta, doncs, d'un equip bastant fet. L'any passat van estar a punt d'eliminar el Montpeller en l'eliminatòria de la Champions".

El Chambéry ja és passat

El matx de dissabte amb el Chambéry ( 28-25 ) ja és passat per a l'entrenador del Barça Intersport, que només se centra en l'Schaffhausen: "Quan un equip està a la Champions, és campió de la Lliga del seu país, està guanyant tots els seus partits com els està guanyant, amb una solvència impressionant, guanya la Supercopa per més de 10 gols, guanya el seu primer partit de Champions també per més de 10 gols..., significa que està fent bé les coses. Per tant, no menyspreem els rivals ni diguem que tot depèn del Barça, perquè no és així".

Sarmiento vol la primera plaça

"L'objectiu no és un altre que acabar primers de grup. Això ho tenim clar. Potser el grup no és tan dur com el de l'any passat. Aquesta temporada el rival que cal batre potser és el Chambéry, però el que està clar és que si volem ser primers hem de guanyar-ho tot. El nostre rival ve de guanyar el Bosna Sarajevo per 11 gols de diferència, això els haurà donat moral, segur, i el fet de jugar contra l'actual campió d'Europa també suposarà un plus per a ells."

Els convocats

Xavi Pascual s'enduu un total de 17 jugadors per viatjar a Suïssa. D'entre els convocats, hi destaca la presència de tres porters, entre els quals hi ha el jove Rodrigo Corrales, i queda descartat per decisió tècnica Marco Antonio Oneto.

Tornar a dalt