fcb.portal.reset.password

Viran Morros y Mikel Aguirrezabalaga. (Foto: Arxivo FCB)

Viran Morros arriba a Barcelona després de guanyar tres Lligues, dues Champions i dues Supercopes, entre d'altres títols amb el BM Ciudad Real. Per la seva banda, Mikel Aguirrezabalaga té una Copa Asobal amb l'Ademar de Lleó. Des de diferents trajectòries, expliquen com afronten el seu possible primer títol com a blaugranes.

Què significa per a vostè poder obtenir el seu primer títol com a blaugrana?

M.A.: "És una competició a un partit; per tant, pot anar bé o malament. Cal tenir present que serà el primer partit oficial i de ben segur que serà dur i difícil. Cal veure com estan ells. Han canviat de ciutat i de club, i veurem què pot passar".

V.M.: "Tinc molta il·lusió posada en aquest títol. Com que és el primer de la temporada és una manera de 'marcar' l'inici de la competició. Seria molt bo per a mi i per a l'equip poder assolir la Supercopa".

Sent la pressió i la responsabilitat d'haver de guanyar pel fet d'estar al FC Barcelona Intersport?

M.A.: "Aquí, la nostra responsabilitat és guanyar. Per això som aquí. El nostre objectiu és guanyar títols. La responsabilitat la tenim i és la nostra responsabilitat".

V.M.: "Has de conviure amb aquesta pressió. Cap problema. Jo sempre vull guanyar. A Ciudad Real potser teníem més pressió mediàtica, ja que tot estava enfocat a l'handbol. Jo crec que la pressió se la posa un mateix. Aquí, al vestidor, ens posem la pressió que hem de guanyar, però guanyar per nosaltres mateixos".

Quines diferències ha vist, en els dies previs, a l'hora de jugar pels títols amb el Barça de fer-ho amb un altre equip?

M.A.: "Potser encara és una mica aviat per captar la dimensió d'aquí. La diferència més gran és que en el Barça aspires a guanyar-ho tot, i quan estava a Lleó el nostre objectiu era guanyar els equips grans i no la Supercopa, la Lliga o la Champions".

V.M.: "A nivell de vestidor i cos tècnic és molt semblant al que he viscut fins ara. Són dos grans equips que viuen de guanyar, que volen guanyar sempre i que són guanyadors. La percepció és molt semblant".

Tornar a dalt