fcb.portal.reset.password

Masip atén els mitjans de comunicació / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El secretari tècnic del FC Barcelona Intersport, Enric Masip, ha comparegut davant els mitjans informatius per valorar l’estructuració de la plantilla de cara a la propera temporada i valorar les diverses informacions sortides al voltant de la comunicació del capità del primer equip, Laszlo Nagy, de no continuar vestint la samarreta blaugrana.

Llargues converses

Enric Masip ha explicat que el procés de converses per renovar Laszlo Nagy va començar temps enrere: “Nagy sempre ha estat un jugador molt important en els nostres esquemes. Fa 6 anys va signar un contracte per 7 anys i en el darrer any i mig hem estat parlant amb ell per fer efectiva la seva renovació. Des del mes de setembre aquestes converses s’han fet molt més intenses”.

Masip ha explicat quina era l’oferta que el FC Barcelona havia plantejat al jugador: “El FC Barcelona oferia a Laszlo Nagy una oferta de per vida, similar a la del capità del bàsquet Juan Carlos Navarro. Nagy tindria continuïtat a l’organigrama del Club un cop finalitzés la seva carrera com a jugador”.

Voluntat d’acord

El FC Barcelona ha tingut sempre la voluntat d’arribar a un acord per renovar Nagy. “Tots els estaments del Club i la secció s’han reunit amb ell, entrenador, executius, directius i fins i tot el president, per tal d’acostar les posicions”, explicava Masip.

Per reafirmar la voluntat d’acord, Enric Masip ha explicat: “La voluntat del Club ha estat total per arribar a un acord, vam oferir un augment del 20% del seu contracte”.

Els darrers esdeveniments

“La nostra sorpresa va ser quan després del partit davant el Copenhaguen, Nagy va comunicar a la plantilla, entrenador, directiu i executius del Club que havia arribat a un acord amb un altre club”, comentava Masip.

A diverses preguntes dels periodistes, Masip afirmava: “Entenem que el jugador miri pel seu futur, però l’oferta que ens plantejava és inviable per a nosaltres. El Club ha fet tot el possible per fer una bona oferta al jugador i que tingués un contracte de per vida amb el Barça”.

El secretari tècnic blaugrana era clar en els motius de la sortida de Nagy: “El jugador marxa per una qüestió econòmica. El Club ha fet tot i més per valorar el que ha fet Nagy a Barcelona”.

“Mai un jugador del nostre equip ha estat el millor pagat del món. No tenim res a recriminar al jugador, però la petició econòmica no era viable”, deia Masip.

Masip també ha recordat com està la situació contractual del jugador: “Al jugador li queda un any més de contracte amb el FC Barcelona, fins a la fi de la temporada 2012/13, i la seva clàusula és de 3 milions d’euros”.

“Com ens va dir el president, qualsevol jugador que no estigui content i implicat no té cabuda en el nostre club”, ha finalitzat Masip.

Consolidant el projecte

Masip ha anunciat, seguint la línia de renovacions que està portant a terme el FC Barcelona Intersport, que han arribat “a un principi d’acord amb Dani Sarmiento, Cedric Sorhaindo i Siarhei Rutenka per renovar els seus contractes”.

Aquestes tres noves renovacions s’emmarquen en la línia, com explica Masip, de “mantenir el pal de paller d’aquest equip” i ja han anunciat “les renovacions de jugadors com Juanín, Víctor Tomás, Noddesbo, Saric…, entre d’altres”.

“El Club vol destacar la implicació d’aquests jugadors amb la secció per renovar el seu contracte, i per seguir en el projecte adaptant els seus sous a la situació actual”, conclou Masip.

Tornar a dalt