fcb.portal.reset.password

Stranovsky, en el darrer partit davant el FC Barcelona/Foto: Javier Quintana

L’extrem eslovac Martin Stranovsky vestirà la samarreta blaugrana les tres properes temporades. El jugador i el Club han arribat a un acord per a la incorporació de l’exjugador de l’Ademar de Lleó fins a la fi de la temporada 2014/15.

Eslovac crescut a Lleó

Martin Stranovsky va néixer a Nove Zamky (Eslovàquia) el 12 de setembre del 1985. És un extrem esquerre de 187 cm i 85 Kg. Es va iniciar en el món de l’handbol a la seva localitat natal i va arribar al primer equip de l’Start Nove Zamky als 17 anys.

Després de tres anys amb el primer equip de l’Start Nove Zamky, l’any 2005 va incorporar-se a l’Ademar de Lleó. Stranovsky va ocupar el lloc que deixava Juanín García, que s’havia incorporat al FC Barcelona.

Jugador clau dels esquemes de joc dels entrenadors de Lleó, com Manolo Cadenas, Jordi Ribera i Isidoro Martínez, Stranovsky ha jugat set temporades com a extrem esquerre a Lleó, on va aconseguir aixecar la Copa Asobal 2008/09.

Eficàcia, intensitat i gol

Durant les set temporades a Lleó, Stranovsky ha mostrat les seves armes com a jugador: ràpid, bon finalitzador del contraatac i que troba sempre el llançament des de la posició d’extrem.

Jugador intens i eficaç de cara a la porteria, en les set temporades que ha jugat a Lleó ha marcat 863 gols a la Lliga Asobal. El curs 2011/12 va marcar 144 dianes, sent el màxim golejador dels lleonesos i el cinquè de la Lliga.

Stranovsky va ser el jugador que més gols va marcar en un partit en l’edició 2011/12 de l’Asobal. Les 12 dianes que va materialitzar davant el Port Sagunt van significar el rècord anotador individual de l’última edició de la Lliga.

Dimarts, presentació

La presentació de Stranovsky com a nou jugador blaugrana tindrà lloc el proper dimarts, dia 19 de juny, a les 12 h i a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou i l’acte serà emès en directe per Barça TV.

Martin Stranovsky estarà acompanyat del directiu responsable de la secció d’handbol, Eduard Coll, i del secretari tècnic del FC Barcelona Intersport, Enric Masip.

Tornar a dalt