fcb.portal.reset.password

Foto: ARXIU FCB

Al mes d’agost, l’equip de la que és considerada una de les cadenes d’esports més importants del món, ESPN, aterrava a Barcelona. L’objectiu era realitzar un reportatge sobre com és el treball d’un equip del màxim nivell dins de l’esport europeu, i alhora mostrar als EUA que el FC Barcelona és un club poliesportiu amb més esports que el futbol. La plantilla escollida va ser la del Barça Intersport.

D’aquesta manera, i durant quatre dies, els tècnics i els jugadors de l’equip d’handbol blaugrana van ser els protagonistes d’un rodatge que va tenir com a escenaris principals el Palau Blaugrana, el Camp Nou, el Museu i la ciutat de Barcelona. L’equip de la cadena ESPN, format per cinc persones, van fer un seguiment acurat de cadascun dels entrenaments i de totes les activitats que duia a terme la plantilla dirigida per Xavi Pascual.

Aquests elements, units a entrevistes personals, així com exemples tècnics i tàctics del joc de l’handbol, són els elements clau d’un reportatge del qual ara podem gaudir d’un primer tast, amb Víctor Tomás, Jesper Noddesbo i Viran Morros com a protagonistes principals.

Tornar a dalt